Meg

Mitt navn er Christer Værnes.

Jeg er 33 år gammel, gift med min beste venn Elisabeth, pappa til to fantastiske jenter og stolt hundeeier. Jeg er bosatt i en liten perle med navn Grums. Midt i hjertet av Värmland. Altså en nordmann i Sverige. Mine store lidenskaper har med årene blitt trening, kosthold og behovet etter å kunne utfordre meg selv. Men sånn har det ikke bestandig vært.

I 2012 gikk det opp et lys for meg. Jeg tittet meg selv i speilet og hatet hvert aspekt av hva jeg så. Jeg hatet ikke bare hvordan jeg så ut, men også den personen jeg hadde blitt. Hvordan jeg lot mine prioriteringer og mangel på disiplin i hverdagen gå utover de som stod meg nærmest. Mine barn og min kone. Jeg var våken hele natten, sov hele dagen. Jeg var en elendig pappa, og en enda værre ektemann. Jeg måtte ta grep.

I 2012 startet jeg kampen mot en dårlig livsstil. Det begynte i det små, med 3km løping hver morgen. Forbedringskurven pekte kun én vei. Det var oppover. Jeg fikk blod på tann, og forstod fort sammenhengen og viktigheten mellom trening og et bra kosthold. Ting skjedde fort og jeg så tydelige forandringer på kroppen, men kjente også en ekstrem økning i energi og velvære. Men det var når jeg ble medlem av et helsestudio jeg virkelig fikk blod på tann. Jeg kjente at jeg ville mer! Jeg satte meg små delmål. Noen greide jeg, andre ikke. Jag hadde mye medvind, men motbakkene kom bare tettere og tettere. Jeg behøvde et større mål. Noe «uoppnåelig» Så jeg bestemte meg i 2014 at på høsten 2015, skal jeg konkurrere i fitnessgrenen Men’s Physique. Jeg vil absolutt kalle det et hårete mål, men det var aldri snakk å trekke seg. Det ble en prøvelse. Og med en sterk støtte hjemmefra, klarte jeg det. Det ble ingen førsteplass… men jeg vant!!! Over meg selv. Over min egen tvil og over min idiotiske frykt for å misslykkes.

I denne bloggen vil jeg gå inn på meg og mitt. Trening, mat, kosttilskudd, mine målsetninger og Everyday life som pappa, ektemann og hundeeier. Men ettersom jeg ikke anser meg selv som en direkte interessant person, vil jeg også blogge om hva trening betyr for DEG! Gjennom sosiale medier har jeg blitt kjente med en rekke personer som på daglig basis motiverer og inspirerer meg til å orke det lille ekstra på arenaer man ikke har noen ting å gjøre, om man ikke er motivert for det. Følg med og la deg inspirere, når jeg besøker mennesker som virkelig har gjort en stor forskjell for meg og min vei mot nye mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *