Havrepudding: kjapt, enkelt og godt!

Ofte sugen på noe godt? Da er dette noe for deg!

Alt du behøver er:

  • 100g havregryn (evt. havremel)
  • 2 scooper whey protein (i dette tilfellet sjokolade fra North Nutrition)
  • 1stk blender (inget must)
  • Visp
  • 1 ts kanel
  • Vann

Slik gjør du:

  • Kjør havregrynet, kanelen og proteinet i blenderen til det er oppmalt og godt blandet.
  • Ha mixen og noen dl vann i en kasserolle, kok opp og vær aktiv med visp så det ikke brenner seg.
  • Når Grøten tykner, gjentar du prosessen til du har mengden du ønsker. (Jeg velger å fylle på vann både 3 og 4 ganger) Fortsett å vispe.
  • Når grøten har tyknet etter siste påfyll med vann, heller du massen i en bolle og setter den til avkjøling i kjøleskapet.
  • La den stå til den er helt kald (gjerne over natten) og la stivelsen gjøre sin magi!
  • Når puddingen har stått kjøletiden sin, er den klar til å spises.

Pannekakesirup fra Waldenfarms er et perfekt alternativ om du ønsker mer smak og samtidig ønsker å holde Kalorinivået nede!

  • Kalorier: 554 kcal
  • Karbohydrat: 61g
  • Protein. 45g

LYKKE TIL!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *