NOVEMBERSPONS

Brooklyn Track Jacket

En kvalitets treningsjakke fra Better Bodies.  Den er gjort av 100% polyester, noe som gjør den til det perfekte antrekket når du skal unnagjøre den daglige cardioen. Men passer like bra til innendørs trening eller som en sporty fritidsjakke.  Den har normal passform, brede strikker på armer og i livet, høy krage, lommer med glidelås og en solid brodert logo. Små detaljer som gjør jakken klassisk og stilig! Den finnes også i svart/grå. Jeg kan på det varmeste anbefale denne jakken!

Du får den i størrelsene s-xxl og koster snaue tusenlappen. Du får kjøpt den blant annet i Bodypowers butikker eller på Better Bodies sine nettsider:  http://www.betterbodies.se 

Tusen takk til Bodypower og Better Bodies!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *