Fitnessfestivalen 2017

Fitnessfestivalen 2017 med North Nutrition og Sportkost

Fitnessfestivalen.  Virkelig the clash of the titans. Her finner du alle de store merkevarene når det kommer til trening, treningsklær, kosttillskudd, energidrikker osv. Virkelig en herlig opplevelse for en som meg, som vier mesteparten av sin tid til nettopp disse greiene. Dette er en festival som går over tre dager. Og fullt trykk er en garanti fra dørene åpner fredag til de stenger på søndag. Man behøver faktisk ikke være noen form treningsperson for å delta på denne festivalen. Selv om dette er et gjennomgående tema, finnes det greier for alle og enhver. Og en ting er helt sikkert. November 2018 skal jeg tilbake og det ser jeg virkelig fram imot. Enten det blir at jeg jobber på en stand, eller som vanlig besøkende.

Jeg fikk gleden av å slenge meg med gjengen fra North Nutrition og Sportkost, som mange er kjente ansikter gjennom min sponsor Bodypower. Vi delte ut smaksprøver av Proteinbarer, BCAA, proteinshake og PWO. Alt ble tatt veldig godt imot av alle besøkende, som var utrolig glade og imøtekommende. En sann glede å få mingle med så mange flotte mennesker, som i tillegg man har en felles interesse med. Da går alltid praten lett.

(Når Alexandra rekker tunge.. hehe)

Fotocred til min gode venn, eminente fotograf og butikksjef hos Bodypower Töcksfors Marcus Virgård!

Sveriges tredje sterkeste mann og Tyngre atlet Johnny Hansson, bare ca 90kg tyngre en meg selv haha. Men virkelig en bra mann, som jeg har hatt gleden av å treffe flere ganger når jeg har tatt turen til Strongman Årjäng, men også på den lokale gymmen i Grums!

Starstrucked er det sjeldent jeg blir. I grunn aldri. Men merket pulsen økte noen takter når jeg smøg meg inn i Tyngre`s stand for et lite markløft. Masse mennesker som tittet på, ikke minst Alex Danielsson og Andreas Guiance. Mennene bak Tyngre og Tyngre Radio, som jeg er fast lytter av. Løftet var på 180kg. En vekt jeg var 100% sikker på at skulle komme greit opp fra gulvet. Og det gjorde den. Løftet ble etterfulgt av en hyggelig prat og i følge dem, var jeg første nordmann som de hadde registrert som lytter av deres podcast. (det er sikkert mange fler) Det syntes de var så hyggelig, at de ville nevne meg i en kommende pod. Og det gjorde de!!! Det gleder en gammel mann! Og fy jävlar… Nå skal jeg trene mark som en gal mann framover, for å så sette en solid pb i Tyngre`s stand neste år =) Man blir motivert av å være på radio hehe!

Gjennom min sponsor Bodypower, har jeg fått det ærefulle oppdraget med å bli ambassadør for selveste Better Bodies! Under legger jeg ved et Youtubeklipp fra deres stand på Fitnessfestivalen! Herlige folk og dritkule klær!! Her får du også et lite inntrykk av energien på festivalen.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *