Nytt år, nye muligheter.

Julen er forbi, nyttår er feiret og januar er godt igang. 2018 blir et bra år. Håper jeg.. Til deg som har tatt deg tid til å skumme gjennom denne bloggen. Tusen takk! Jeg verdsetter alle tilbakemeldinger og jeg håper det har vært noe som har gitt deg noe. Innleggene kommer med litt spredt mellomrom, men å blogge bare for å blogge ser jeg ikke poenget med. Jeg håper at det i 2018 blir hvertfall ett innlegg i uka, og at jeg får fremmet flere personer som jeg virkelig beundrer og respekterer. Jeg håper på å kunne legge ut flere matoppskifter og andre godsaker med en litt sunnere twist. Trening blir selvsagt et gjennomgående tema, men når man er småbarnspappa vil det alltid dukke opp greier det er verd å skrive ned. eller reflektere over. Som mobbing, som jeg har vært inne på tidligere.

Endelig fikk jeg suset meg til å få kjøpt et litt ordentlig kamera. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, men denne investeringen har tatt interessen til nye høyder. Noe som kommer til å tjene denne bloggen godt. Youtube- kanal er også noe som ligger i luften. Det hadde vært veldig gøy å prøve seg litt fram på den fronten, når det kommer til å fronte andre personer. En film med trening, intervjuer osv. blir for litt mer interessant en bare å lese. inntrykket blir et helt annet. Men her kreves litt bedre planleggning!

Men ellers er det svært liten forandring. Mitt personlige mål for dette året er å dra opp min nemesis på 220kg i mark og 200kg i knebøy. Og selvsagt holde meg skadefri. Håper du også har satt deg mål for dette året, at du holder motivasjonen oppe og at du jobber hard/smart for å oppnå dem.

Videoen under viser at det er greit å feile.. Det er liksom en veldig stor del av prosessen! hehe!

A437304B-D6D4-42F1-8A8E-A4E45191C74B

Fotocred på bilde 1 og 2. Marcus Virgård

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *