#likeshore

Jo men det er klart jeg er. Jeg har blitt kalt værre. Ironien ligger i at dette kommer fra en person som også har en instagramprofil (og som i tillegg følger meg). Som selv er aktiv med innlegg og som helt sikkert setter stor pris på hvert eneste likerklikk. Som alle andre. Er det ikke dette sosiale medier handler om? At man poster hva man vil. Noe man tenker at kan være bra. Et bilde av maten sin, av seg selv, trening, motiverende quotes, klær, natur, opplevelser eller om det er varemerker man ønsker å fronte. Også er det opp til følgerne å like og kommentere. Om dette gjør meg til en hore. Jo, da er jeg en hore. haha. Og det skal man jo selvfølgelig få lov til å kalle meg. Men! Vær så snill. Se deg selv i speilet før du velger å komme med en slik påstand.

Man kan være hvem man vil på sosiale medier. Men jeg føler at jeg har lagt meg på en linje der jeg er meg selv. Og jeg tror at når folk treffer meg, blir ikke inntrykket så mye annerledes.

Takk for at du følger meg. Takk for at du liker det jeg legger ut. Takk for at du kommenterer. Og takk for at du leser denne Bloggen! Jeg er glad i dere alle som èn. Til deg/dere som missliker meg og som velger å setter ord på dette. Jeg er glad i dere også.

Ha en fin søndag!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *