Endelig på YouTube

Endelig har jeg somlet meg til å få laget en YouTube kanal. Og jeg har så vidt begynt å leke meg med å redigere filmer. Dette vil ikke fungere som en vlog, (ennå) selv om det er det nye store. Henger kanskje litt etter på den fronten. Men på denne kanalen ønsker jeg legge ut videoer av folk som som jeg virkelig beundrer og som jeg mener har noe nyttig å komme med. Enten det er trening, matlaging eller bare et veldig inspirerende mindset. Dette er veldig nytt for meg! Men veldig gøy.

I et tidligere innlegg skrev jeg litt om min gode venn Sebastian Pizarro Torrijos. En skikkelig godteklump! Her deler han litt hvordan han legger opp til en skikkelig økt med markløft. I tillegg til å filme fikk vi fantastisk treningsøkt og jeg er endelig tilbake på 200kg. Og jeg kjenner virkelig lukten av mitt store mål på 220kg.

Takk for at du tar deg tid til å lese bloggen! Og du er hjertelig velkommen til å sjekke ut min Youtube kanal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *