Våge å tørre..

Jeg har nå ukependlet mellom Norge og Sverige i snart 5 år. Om dette er en drømmesituasjon kan jeg ikke påstå. Vi var forberedt på at det ville bli tøft, uten at vi helt viste hva slags utfordringer det ville by på. Uten at jeg går nærmere inn på det. Men jobb i Sverige står øverst på ønskelisten. Jeg føler jeg har misset 5 år med verdifulle øyeblikk med barna. Bursdager, skoleavslutninger og mange små, men viktige hverdagsøyeblikk. Men som ufaglært er det lettere sagt enn gjort å skaffe jobb.

Jeg går derfor med en tanke om å starte opp for meg selv. Jeg har gjort det før, men det gikk ikke helt som jeg ønsket. Og av den grunn vegrer jeg meg. Men så sies det at man må tape for å vinne. Tanken jeg går med er å åpne et gym. Et gym i Grums. Hvor det allerede finnes et meget bra gym.. Men jeg er helt sikker på at konseptet jeg tenker på vil fungere. Og dette er kanskje ett skritt i riktig retning, når det kommer til å jobbe med noe man liker og interesserer seg for. Og samtidig kunne bo hjemme.

Jeg vil åpne et garasjegym. Et gym med hovedfokus på styrkeløft/vektløfting, Strongmanmuligheter og om det finnes plass, blir det også mulighet til å bedrive CrossFit. Gymmet skal ikke inneholde masse treningsmaskiner eller ha en stor cardioavdeling. Kun det mest nødvendige. Dette for å holde utgiftene lave, men mest for at jeg vil åpne et gym jeg selv kunne tenke meg og har savnet. Der fokus for hard trening er akseptert. Et sted det er aksept for å bråke litt med vektene, bruke magnesium og et sted man kan skrike til litt for å få inn de sist repetisjonene. Og vil du rive av deg t-skjorta? Da er det helt i orden.
Noe som plager meg med mange helsestudioer er at man blir møtt med en laaaang liste over ting du ikke får lov til. De setter opp regler som hindrer deg i å kunne trene som du vil. For eksempel. Forbud om å trene uten sko og forbud mot magnesium. Dette hindrer meg og mange andre i å trene markløft som vi vil. Men listen er lang. Og det siste jeg leste, var at man får IKKE drikke annet enn vann når man går på mølla eller andre cardiomaskiner… why? Dette er ting som får meg til å føle meg ikke velkommen. Og dette er noe av motivasjonen til at jeg vil åpne et eget gym. Men hovedsakelig vil jeg bare ha en jobb hvor jeg kan reise hjem og være med barna hver dag.

 (Har selvsagt lekt med design av logo og navn 🙂 )

Men alt handler om å tørre. Og ikke minst penger. Jeg vil gjøre dette uten å sette meg i gjeld. Altså. Jeg må spare og se på alle muligheter om drahjelp. Jeg tenker brukt utstyr. Noe nytt, men mest brukt. For å holde oppstartskostnadene og månedsavgiften til medlemmene nede.
Jeg har allerede tittet på noen lokaler, og har festet meg til det ene. Perfekt størrelse og beliggenhet. Får jeg forhandlet ned prisen, vil det være helt perfekt. Jeg leter også etter samarbeidspartnere som kunne tenke seg å drive sin virksomhet under samme tak.

Tankene mine er å skape ett miljø som får folk til å bli. Alle skal føle seg velkommen og hjemme. Et sted vi hjelper hverandre om å nå målene vi setter oss. Eventer vil være ett fokus. Jeg har MANGE tanker og ideer om hvordan dette kan bli et sted for alle som har interesse for styrketrening. Enten du er viderekommende eller nybegynner.

Gode råd er gull verdt. Så om du har noen, kom med de! Alt er interessant. Og forhåpentligvis kommer jeg våge å gjennomføre dette,

Takk for at du leste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *