BODYPOWER

Hvordan jeg kom inn under Bodypowers vinger, startet når jeg var under oppkjøringen mot min konkurransedebut i Norway Open 2015. Jeg følte meg klar på alle områder, både fysisk og mentalt. Familien sto bastant bak min rygg, klare til å støtte meg 100%! Det jeg ikke hadde tenkt på var den økonomiske belastningen dette ville få. Mat, kosttilskudd, coaching, kontigenter, hva det kostet å delta, hotell, farge osv.. Jeg ble nødt til å se etter muligheter for å få litt hjelp.

Prossesen startet med at jeg sendte ut mailer. Hvor mange jeg søkte hos husker jeg ikke. Men jeg husker godt hvor mange svar jeg fikk. 2… Men bare ett som var seriøst. Det var Bodypower. De var villig til å ta meg inn som ambassadør. Tross for at jeg ikke direkte var noe opplagt ambassadørmateriale, (etter min egen mening) ga de meg oktober 2015 en plass i Teamet. Det ble mange artige eventer og jeg var mye rundt i deres butikker langs svenskegrensen for å dele ut smaksprøver, mingle med kunder og ansatte. Dette ledet til mange nye og gode bekjentskaper. Og 26 august 2016 ble jeg tilbudt en sponsoravtale. Jeg takket selvsagt JA og signerte med stor glede! Hva dette har betydd for meg og min motivasjon er vanskelig å sette ord på. Evig takknemlig.

Bodypower er en ledende forhandler av kosttilskudd, klær og annet treningsutstyr.  Du finner deres butikker og kompetente ansatte i 7 butikker langs svenskegrensen. Hele tre butikker på Norby Shoppingsenter, hvor også flaggskipet Bodypower Megastore holder til. Ellers finner du de på Svinesund, Töcksfors og deres to butikker på Charlottenberg. De har absolutt alt du behøver!! Anbefaler alle til å ta turen innom!

Denne siden oppdateres fortløpende.

Gå også inn på www.bodypower.se for mer info.